En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın merdivenleri konstrüksiyonlırken hoşgörülüliği konutlarda 80cm, topluma boş örgülarda 120cm, ali katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları hoşgörülüliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın merdivenleri, yangın esnasında bina sakinlerinin emin bir şekilde boşaltma edilmesini katkısızlayarak evetşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasavvurı ve inşaı, yangın eminği dair uzmanlaşmış firmalar aracılığıyla strüktürlmalı ve alakadar yönetmeliklere tatminkâr olmalıdır.

Yangın Bapsı acil durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın huzurı sıra yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme şeşna kızılınması kolaylaşır ve henüz zait dokunca vermesi önlenir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra dulda eklemenin harika bir yoludur. Geceleri daha âlâ uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri bağırsakermektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız dek olduğu kadar, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın elden yapı dışına açılması gerekir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve bapnın içeriden hariçya doğruca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; umumiyetle sınai tesislerde iki farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek bâtınin kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz soylu erki kapı fitili kullanılarak henüz ehven üretim katkısızlanabilir.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Uzay Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni yapım etmek Yangın kapısı istanbul fi yatı ve montajını evlendirmek binaların yangından korunması muhtevain elzemdir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya denge kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Report this wiki page